Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat (SIGILAT, în ambalajul original cu etichetele intacte şi documentele care l-au însoţit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la retur.
Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca şi nou, ne rezervăm dreptul de a refuza primirea!
Această clauză se aplica conf. O.G. 130/2000, în cazul achiziţionării de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanţă, aplicându-se definiţiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Condiţiile în care le puteţi returna sunt:

1. Renunţarea produselor cumpărate fără invocarea vreunui motiv, conform legii comerţului la distanţă (Ordonanţa Guvernului nr. 130/2000)
Dacă produsul comandat nu este ceea ce ţi-ai dorit, îl poţi returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea valorii produsului (mai puţin cheltuielile de transport) într-un interval de timp de 10 zile lucrătoare de la data achiziţiei, fără invocarea unui motiv şi fără penalităţi.
Produsele returnate, cât şi ambalajul lor (de exemplu cutiile/etichete) trebuie să fie în aceeaşi stare în care au fost livrate, fără urme ale desfacerii sau utilizării. Coletul în care returnaţi produsul trebuie să mai conţină etichetele intacte ale produselor, o copie a facturii de achiziţie. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la Retur prin transfer bancar in contul IBAN specificat de client prin email.

Dacă produsul are etichetele sau ambalajul deteriorat sau lipsesc, produsul nu se acceptă.
Dacămotivul returului este faptul că produsul primit nu este cel pe care l-aţi comandat, taxele aferente transportului-retur vor fi suportate de către sorimedical.Dacă motivul returului este oricare altul în afara unei comenzi greşite expediate de noi, taxele aferente transportului (tur-retur) sunt în sarcina dumneavoastră conform legii.
Retururile expediate cu plata la destinatar nu vor fi acceptate!
Dacă cererea de retur este aprobată de noi, in maxim 30 de zile de la data la care produsul a fost returnat veţi primi noul produs.

Un produs se schimbă O SINGURĂ DATĂ !

IMPORTANT:retururile făcute fără înştinţarea scrisă prealabilă şi care nu au primit acceptul nostru, nu vor fi luate in considerare. Returnarea produselor trebuie făcută cu respectarea condiţiilor de mai sus şi folosind serviciul de FAN CURIER