Despre noi

De peste 10 ani, firma SORIMEDICAL ARION SRL produce si comercializeaza uniforme si accesorii medicale, oferind livrare pe intreg teritoriul Romaniei.

Cu cat creste piata unui produs, cu atat clientii devin tot mai greu de multumit, fiind preocupati de aspecte pe care in trecut nu le luau in considerare. In acest mod, firma Sorimedical isi concentreaza eforturile spre intelegerea cerintelor implicite si explicite ale clientilor.

Compania si-a propus drept obiectiv principal crearea unui nou concept, in ceea ce priveste gama de uniforme medicale. In acest sens, echipa noastra s-a focusat asupra calitatii materialelor, oferind o varietate de modele si culori care sa reflecte siguranta, confort si eleganta.

Acest lucru se realizeaza de peste 10 ani de activitate, in atelierele proprii, avand o echipa formata din profesionisti in domeniu.

Prin faptul ca echipa noastra reuseste sa anticipeze cerintele pietei, se poate afirma ca oferim mai mult decat o simpla imbracaminte de lucru. Designul propus, croiala efectuata, liniile personalizate – toate acestea contribuie pentru a oferi o imagine impecabila.

Atentia asupra fiecarui detaliu, precum si o executie ireprosabila reflecta atat identitatea, cat si valorile fiecarei persoane care opteaza pentru uniformele medicale Sorimedical.

Urmarind inovatiile tehnologice din domeniul medical, am reusit, de fiecare data, sa oferim prin produsele noastre siguranta si protectia necesara pentru toate specialitatile medicale.

Profesionalismul care ne caracterizeaza, ne-a permis de-a lungul timpului sa producem uniforme medicale ce corespund tuturor solicitarilor, inclusiv a celor mai exigente.