Politica de livrare

Livrarea se face în 24-48 de ore lucratoare prin curierat rapid. Inaintea finalizarii comenzii, te rugam sa alegi modalitatea de livrare dorita, iar taxa de transport se adauga automat la comanda ta ( Momentan disponibil doar transport prin curierat rapid ).

In cazul in care optezi pentru ore sau zile preferentiale, te rugam sa le mentionezi la rubrica obsevatii inaintea finalizarii comenzii. Respectarea cerintelor suplimentare se va face în functie de disponibilitatea şi programul serviciilor de curierat. Livrarea produselor se face in limita stocului disponibil. In cazul in care nu detinem produsul dorit pe stoc, ne rezervam dreptul de a nu onora comanda în cauza / de a intarzia comanda .

In cazul in care exista suspiciuni cu privire la ridicarea coletelor, din diverse motive, ne rezervam dreptul de a expedia comanda, doar cu plata in avans.

Taxa de curierat este:

Valoarea comenzii Curierat
comenzile intre 0-300 Ron 20,00 Ron
comenzile peste 300 Ron Gratuit

Este necesar să înţelegeți câteva noțiuni referitoare la politica de transport a colaboratorilor noștri, exemplificând mai jos posibile situații:

  • Pentru comenzile plasate de LUNI până JOI până în orele 15:30, acestea vor fi procesate şi trimise în aceeaşi zi (în limita stocului), iar clientul le va primi in termen de 24-72 de ore, la adresa solicitată, în orice locaţie din ROMÂNIA.
  • Dacă comanda este plasată VINERI până în orele 14:00, aceasta va fi procesată in aceeasi zi, urmând ca produsele să ajungă la client luni sau marti.
  • Dacă comanda este plasată în WEEK-END (vineri după ora 14:00 ), aceasta va fi procesată LUNI, urmând ca produsele să ajungă la client MARȚI.

In cazul in care coletul livrat nu este ridicat, ne rezervam dreptul de a expedia un alt colet, doar cu plata in avans.

Modalitati de plata:

Modalitatile prin care poti achita produsele noastre sunt: Ramburs – platesti agentului curier cand preiei coletul .